Κίνηση σοκ από Μέι: Θα σταματήσει την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς Βρετανία           Ψυχρολουσία από έκθεση ΔΝΤ: ΣΤο 2,2% η ανάπτυξη από 2,8% και στο 2% το πλεόνασμα από 3,5%           Σε καλώδια ακούμπησε το ελικόπτερο που έπεσε           Βόμβα στη Σανταρόζα: Εξερράγη στις 22:38 και προκάλεσε σοβαρές ζημιές          
Σχολιαστής
14/07/2015 13:32:59
Όχι άλλα δάκρυα για τον Τσίπρα

photo

 

του Χρήστου Κίσσα

 

Εκμεταλλεύτηκε την απελπισία των ανθρώπων που ήταν σε απόγνωση από την άθλια πολιτική των προηγούμενων και ψήφισαν όποιον βρήκαν μπροστά τους.

 

 

 

 

Είπε ασύστολα ψέμματα και έδωσε υποσχέσεις που δεν άντεχαν κανέν

α λογικό έλεγχο. Στηρίχτηκε σε συμβολισμούς και απωθημένα και αγνόησε την πραγματικότητα.

 

 

 

 

Απομόνωσε και διαπόμπευσε διεθνώς τη χώρα. Έκανε τυχοδιωκτικές πολιτικές επιλογές και κινήσεις.

 

 

 

 

Κατέστρεψε την ελάχιστη οικονομική δραστηριότητα που είχε απομείνει, δημιουργώντας κι άλλους ανέργους, κι άλλη φτώχια.

 

 

 

 

Έφτασε τα πράγματα σε αδιέξοδο και διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση τρίτων, που δεν ήθελαν να υποστεί όλη η Ευρώπη τις συνέπειες της αφροσύνης του.

 

 

 

 

Έφερε τη χειρότερη συμφωνία που μπορούσε να διανοηθεί κανείς, που είναι αμφίβολο αν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη.

 

 

 

 

Κι εσείς τον κατανοείτε και τον συμπονάτε, συμμερίζεστε την κούρασή του, του είστε ευγνώμονες που δεν έβαλε μπροστά το κόμμα αλλά τη χώρα (καλοσύνη του), αναμένετε με αγωνία να κάνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, αναζητάτε στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη, ελπίζετε στο θαύμα...

 

 

 

 

Δεν ξέρω τι ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση, η παροιμία "ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται", η διαπίστωση της συνθηκολόγησης και της ήττας λόγω κόπωσης, ή η ανάγκη επείγουσας σύγκλησης συνεδρίου ψυχιατρικής.